Verzending

Welkom bij Verpakkingdeals.nl

Wij zijn trots om te kunnen aankondigen dat wij gebruik maken van PostNL en DPD als onze vervoerders voor het leveren van uw bestellingen. Hieronder zullen we enkele details geven over waarom we hebben gekozen voor deze vervoerders en hoe dit uw bestelervaring zal verbeteren.

PostNL is een van de grootste post- en pakketbezorgers in Nederland en heeft een uitgebreid netwerk van bezorgers en afleverpunten. Dit betekent dat we uw bestellingen snel en betrouwbaar kunnen verzenden naar bijna elke locatie in Nederland. Bovendien biedt PostNL een handige Track & Trace-service, waarmee u uw pakketten kunt volgen en precies kunt zien wanneer ze zullen worden afgeleverd.

DPD is een andere betrouwbare vervoerder die we hebben gekozen vanwege hun uitstekende internationale dekking. DPD heeft een groot netwerk van bezorgers in heel Europa, wat betekent dat we uw bestellingen snel en efficiënt kunnen verzenden naar bijna elke bestemming in Europa. DPD biedt ook uitgebreide trackinginformatie en de mogelijkheid om uw levering opnieuw te plannen als u niet beschikbaar bent op het moment van levering.

Als u een bestelling plaatst bij onze webshop, kiezen we automatisch de vervoerder die het meest geschikt is voor uw bestelling. Dit betekent dat we PostNL zullen gebruiken voor binnenlandse leveringen en DPD voor internationale leveringen. We streven er altijd naar om uw bestellingen zo snel mogelijk te verzenden, meestal binnen 1-2 werkdagen.

Als u meer informatie wilt over de verzending van uw bestelling, kunt u contact met ons opnemen en we zullen ons best doen om al uw vragen te beantwoorden. We zijn er trots op om onze klanten een betrouwbare en efficiënte bezorgservice te bieden, zodat u kunt genieten van uw aankopen zonder zorgen te maken over de levering. Bedankt voor uw vertrouwen in onze webshop!