Retour Beleid

Retourbeleid

Wij streven ernaar om onze klanten tevreden te stellen en bieden daarom een flexibel retourbeleid aan. Als je jouw bestelling wilt ruilen of retourneren, staan wij altijd klaar om je te helpen. Hieronder vind je de details van ons retourbeleid:

Ruilen en retourneren: Je kunt jouw aankoop binnen 30 dagen na ontvangst ruilen of retourneren. Neem contact op met onze klantenservice om het retourproces te starten. Zij zullen je voorzien van verdere instructies om je retourzending te voltooien.

Compensatieopties: Bij het retourneren van een product bieden wij verschillende compensatieopties aan, afhankelijk van jouw voorkeur en beschikbaarheid:

Tegoedbon: Je kunt ervoor kiezen om een tegoedbon te ontvangen ter waarde van het geretourneerde product. Deze tegoedbon kan worden gebruikt voor toekomstige aankopen in onze webshop.

Omruiling: Indien gewenst kun je het geretourneerde product omruilen voor een ander product van gelijke waarde. Onze klantenservice helpt je graag bij het selecteren van een geschikt alternatief.

Terugbetaling: Als je liever je geld terug wilt, zullen wij het bedrag terugstorten op de oorspronkelijke betaalmethode die je hebt gebruikt tijdens de aankoop.

Uitzonderingen: Hoewel we ons best doen om flexibel te zijn, zijn er enkele uitzonderingen op ons retourbeleid. Houd er rekening mee dat de volgende situaties niet in aanmerking komen voor ruilen of retourneren:

Items met korting: Artikelen die zijn gekocht met een korting of tijdens een uitverkoop kunnen niet worden geruild of geretourneerd, tenzij er sprake is van een fabricagefout.

Ongebruikte staat en originele verpakking: Alle geretourneerde items dienen ongebruikt te zijn en in de originele verpakking te worden geretourneerd. Zorg ervoor dat alle originele labels en kaartjes nog aan het artikel bevestigd zijn.

Gebruikssporen: Geretourneerde items mogen geen zichtbare gebruikssporen vertonen. Ze dienen in dezelfde staat te zijn als bij ontvangst.

Retourproces:

Neem contact op met onze klantenservice om je retour aan te melden en de reden van retour te vermelden. Verzendzegels dient u zelf aan te kopen.
Dit kan ook via Verpakkingdeals.nl Dit Kost €7,95 per zending met Track And Trace.

Onze klantenservice zal je voorzien van een retouradres en verdere instructies.

Verpak het item veilig in de originele verpakking of een geschikte vervanging.

Stuur het geretourneerde artikel naar het opgegeven retouradres. Zorg ervoor dat je een traceerbare verzendmethode gebruikt en bewaar het verzendbewijs voor het geval van verlies of beschadiging tijdens het transport.